Kantoor en werkplaats

Kantoor-2Het is fijn je goed te voelen! En het is een feit dat licht niet alleen ons immuunsysteem beïnvloed, maar ook invloed heeft op onze gemoedstoestand, algehele gezondheid en ons gevoel van welbehagen.

Het doel van True-Light volspectrum daglichtlampen is daarom om een ideale sfeer te creëren om in te werken en te leven in huizen en kantoren. Als we in een aangename omgeving kunnen werken, worden we productiever en creatiever. Met True-Light volspectrum licht kan concentratiegebrek, dat te wijten is aan een slechte verlichting, zeer snel opgelost worden.

Branderige ogen, hoofdpijn en vermoeidheid kunnen eenvoudig vermeden worden door de effecten van kunstlicht te minimaliseren, door toepassing van volspectrum licht.Flikkeringen en verkeerde verlichting kunnen de factor zijn voor stress, agressiviteit hyperactiviteit en leerstoornissen bij mensen. Vaak wordt er echter een andere diagnose gesteld als factor voor de bovenstaande situaties. True-Light zorgt ervoor dat stress niveau en hoofdpijn verminderen en verbetert communicatie en productiviteit in bedrijven.  

copyright 2009 daglichtwinkel.nl