Vogels en hobbydieren

VogelsMet True-Light  ziet de wereld er heel anders uit voor uw hobbydieren. Vogels, reptielen, vissen, amfibieën en andere hobbydieren hebben natuurlijk daglicht nodig. Houders van deze hobbydieren zijn razend-enthousiast over het gebruik van True-Light. Niet eerder vonden zij een verlichting waarbij de dieren zich duidelijk prettig voelen en zich volop ontwikkelen.True-Light werpt een nieuw licht op uw aquarium, volière en terrariumbak.

Vogels
Vogelkwekers behoren tot de eerste gebruikers van True-Light. Mond-tot-mond reclame zorgde voor een revolutionaire verkoop aan vogelkwekers. Gunstige effecten op de vogels bij gebruik van de True-Light lampen, zoals een vrolijker gedrag, betere veren en een snellere rui werden al na korte tijd zichtbaar. Ook stegen de broedresultaten en versterkte de eierschaal. Het sterftecijfer onder jonge vogeltjes daalde.
Kwekers van vogels bevestigen dat hun vogels onder True-Light stoppen met veren pikken en kannibalisme. Bovendien gaven ze aan, dat ze hun vogels zelf veel beter konden beoordelen. Door de waarheidsgetrouwe kleurweergave komen de kleuren van het verendek veel beter uit de verf.

Opmerkelijk was ook het verbeterde sociale gedrag en een vitale verschijning. Vogels zijn van nature buitendieren. Als ze binnen zitten, missen ze het daglicht waaraan ze zo gewend zijn. True-Light kan dit gemis wegnemen. True-Light zorgt voor kwieke, gezonde vogels!

copyright 2009 daglichtwinkel.nl